Українські реферати та курсові
Здравствуйте, Гость | Авторизация | Регистрация  | Новости
 Головне меню
- Головна сторінка
- Новини
- Методичні вказівки
- Пошук
- Кабінет
- Роботи відвідувачів
- Замовлення
- Питання - відповіді
- Ваші відгуки
- Карта сайту
- Дошка оголошень
- Форум
- Бібліотека
Все про туризм, де зупинитись, нерухомість в Карпатах, відпочинок в Яремче, Ворохті, Татарові та Буковелі, вибір житла та пошук супутників на форумі Яремче.
Kонтекстная реклама
Українські реферати та курсові
Початок розділу > Товарознавство

Товарознавча характеристика споживної цінності симбіотичних кисломолочних напоїв

Курсова робота з дисципліни “Товарознавство харчових продуктів" 21 ст. 5 у.о.

План
Вступ
1.Характеристика споживної цінності симбіотичних кисломолочних напоїв
2.Характеристика сировини для симбіотичних кисломолочних напоїв
3.Технологія симбіотичних кисломолочних напоїв
Висновків і літератури - немає!!!!
Вступ
У Європі, Азії, Африці з незапам'ятних часів відомо кисле молоко, як більше стійке й корисне, чим свіже. У Росії був поширений донський кисляк, варенець, на Україні - ряжанка, на Кавказі - мацун, мацоні, айран, у Середній Азії - куренга, Катик, чал; в Індії - дахи, у Малій Азії - йогурт, у Болгарії - кисело мляко, у Єгипті - лебен, у Сицилії - мецораду, у Сардинії, у Корсиці - джиоду, у Східних Карпатах і Буковині - гуслянка, у Югославії - грузовина.
Перші наукові дослідження хімічного й мікробіологічного складу національних кисломолочних продуктів ставляться до кінця ХIХ століття. И.И. Мечников, узагальнивши дані цих досліджень і власні багаторічні спостереження, висловив припущення про механізм корисного впливу кисломолочних продуктів на кишкову флору й обмін речовин в організмі людини.


Дата: Вторник, 28 Ноябрь 2006
Переглянута: 7057 раз

Як отримати цю роботу безкоштовно

Замовити реферат, курсову Як замовити дану роботу    Відгуки про реферат, курсову Використані електронні підручники    В вибране В вибране

Інші роботи з даного предмету
  • М’ясо та його ціність для організму людини
  • Дослідження харчової цінності м’яса птиці та дичини для організму людини
    Вернуться назад

    Комментарии (0)
    Вы не авторизованы! Комментарии могут оставлять только зарегистрированные и авторизованные пользователи!

     Реклама

    Реферати та курсові
  •  Наші координати
    E-mail: admin[@]studentu.org.ua
    Тел. +38-067-874-35-92
    Icq 2-353-695
     Питання-відповіді
    Можна заказать работу смс-кой
    Чому у вас так дешево коштує написання роботи, наприклад, диплом - 300 грн.
    Какие сроки выполнения заказа
    Пишите ли вы работы под заказ
    Как вы узнаете, кто перевел деньги
     Friend