Українські реферати та курсові
Здравствуйте, Гость | Авторизация | Регистрация  | Новости
 Головне меню
- Головна сторінка
- Новини
- Методичні вказівки
- Пошук
- Кабінет
- Роботи відвідувачів
- Замовлення
- Питання - відповіді
- Ваші відгуки
- Карта сайту
- Дошка оголошень
- Форум
- Бібліотека
Все про туризм, де зупинитись, нерухомість в Карпатах, відпочинок в Яремче, Ворохті, Татарові та Буковелі, вибір житла та пошук супутників на форумі Яремче.
Kонтекстная реклама
Українські реферати та курсові
Початок розділу > Товарознавство

М’ясо та його ціність для організму людини

Курсова, 46 стор., 8 у.о.

ЗМІСТ
Вступ...............................................................................................................3
1. Хімічний склад, харчова цінність та тканини мяса..............................5
2. Класифікація мяса за видами тварин, віком, вгодованістю, термічним станом...................................................................................12
3. Вимоги до якості охолодженого та замороженого мяса....................18
4. Технологічний процес обробки мяса...................................................22
5. Кулінарне призначення частин.............................................................29
6. Технологічне приготування котлетної маси та напівфабрикатів: котлети, биточки, тюфтельки, зрази, рулет.........................................34
7. Вихід напівфабрикатів, вимоги до якості............................................41
Висновки......................................................................................................43
Список використаної літератури...............................................................45

ВСТУП
М'ясо належить до найважливіших продуктів харчування, як джерело повноцінних білків, а також жирів, мінеральних, екстрактивних речовин і деяких вітамінів. За допомогою м'яса і м'ясних продуктів світові потреби в білку тваринного походження задовольняються приблизно на 27,4%...
Розроблені технологічні карти продуктів, що виготовляються з мяса, а також заходи з охорони праці, та інструменти і інвентар, що при цьому використовуються. Також, розроблені правила нарізки, відбивання, маринування та оброблення мяса при пригтуванні та виготовлені напівфабрикатів...


Дата: Воскресенье, 15 Март 2009
Переглянута: 4562 раза

Як отримати цю роботу безкоштовно

Замовити реферат, курсову Як замовити дану роботу    Відгуки про реферат, курсову Використані електронні підручники    В вибране В вибране

Інші роботи з даного предмету
  • Товарознавча характеристика споживної цінності симбіотичних кисломолочних напоїв
  • Дослідження харчової цінності м’яса птиці та дичини для організму людини
    Вернуться назад

    Комментарии (0)
    Вы не авторизованы! Комментарии могут оставлять только зарегистрированные и авторизованные пользователи!

     Реклама

    Реферати та курсові
  •  Наші координати
    E-mail: admin[@]studentu.org.ua
    Тел. +38-067-874-35-92
    Icq 2-353-695
     Питання-відповіді
    Можно ли вам перепродать работу которая не понадобилась, но была куплена в агенстве
    Какой курс пересчета у.е.
    Какие сроки выполнения заказа
    Можна заказать работу смс-кой
    Чи можлива співпраця з вами...
     Friend