Українські реферати та курсові
Здравствуйте, Гость | Авторизация | Регистрация  | Новости
 Головне меню
- Головна сторінка
- Новини
- Методичні вказівки
- Пошук
- Кабінет
- Роботи відвідувачів
- Замовлення
- Питання - відповіді
- Ваші відгуки
- Карта сайту
- Дошка оголошень
- Форум
- Бібліотека
Все про туризм, де зупинитись, нерухомість в Карпатах, відпочинок в Яремче, Ворохті, Татарові та Буковелі, вибір житла та пошук супутників на форумі Яремче.
Kонтекстная реклама
Українські реферати та курсові
Початок розділу > Товарознавство

Дослідження харчової цінності м’яса птиці та дичини для організму людини

Курсова, 32 стор., 8 у.о.

ПЛАН
Вступ………………………………………………………………………..3
1. Хімічний склад с/г птиці, дичини……………………………………..5
2. Класифікація за видом, вгодованістю, термічним станом та обробкою. Вимоги до якості………………………………………….12
3. Технологічний процес обробки птиці, дичини……………………...19
4. М’ясні субпродукти: види, харчова цінність, класифікація, коротка характеристика механізму кулінарної обробки……………………..25
Висновки…………………………………………………………………..31
Список використаної літератури……………………………………...…32

ВСТУП
Домашня птиця характеризується скоростиглістю, економічністю вирощування і високим виходом їстівних частин тушок. Основну частку переробленої птиці складають кури і курчата, які за переважаючою продуктивністю ділять на м'ясні, яєчні і м'ясо-яєчні.
Мета дослідження полягає у отриманні інформації про хімічний склад мяса птиці та дичини, їх цінність та виготовлення субпродуктів із цього мяса.
Мета роботи передбачає виконання таких завдань:
- дослідити хімічний склад мяса дичини та с/г птиці;
- класифікувати м'ясо та визначити вимоги до його якості;
- розглянути механізм технології обробки;
- визначити субпродукти які виготовляються з птиці та дичини.


Дата: Воскресенье, 15 Март 2009
Переглянута: 5915 раз

Як отримати цю роботу безкоштовно

Замовити реферат, курсову Як замовити дану роботу    Відгуки про реферат, курсову Використані електронні підручники    В вибране В вибране

Інші роботи з даного предмету
  • Товарознавча характеристика споживної цінності симбіотичних кисломолочних напоїв
  • М’ясо та його ціність для організму людини
    Вернуться назад

    Комментарии (0)
    Вы не авторизованы! Комментарии могут оставлять только зарегистрированные и авторизованные пользователи!

     Реклама

    Реферати та курсові
  •  Наші координати
    E-mail: admin[@]studentu.org.ua
    Тел. +38-067-874-35-92
    Icq 2-353-695
     Питання-відповіді
    Пишите ли вы работы под заказ
    Какие сроки выполнения заказа
    Какие гарантии, что я переведу деньги, а вы вышлете работу
    Как перевести деньги на мобильный телефон, если у меня нет телефона
    Как вы узнаете, кто перевел деньги
     Friend